Tervetuloa mukaan monipuoliseen toimintaamme!

 

 

Ajantasaiset tiedot toiminnastamme löydät facebook-sivuiltamme!

 

Fire Nights –  Tuli-illat

Fire Night -kokousilta järjestetään kerran kuussa lauantaisin klo 18. Illat ovat paljon toivottuja Awaken omia kokousiltoja, jossa ylistystä, rukousta ja sanaa. Illoissa kuulemme Awaken omia evankelistoja ja opettajia sekä vierailevia puhujia Suomesta ja ulkomailta. Seuraa tapahtuma-sivua ja facebook-ilmoitteluamme ajankohdasta!

 


Awake Worship

Awaken ylistysillat keskiviikkoisin klo 18.

Tule syttymään, parantumaan ja vapautumaan Hänen läsnäolossaan! Illoissa ylistämme vapaassa ilmapiirissä! Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

 

”Tulkaa hänen porteilleen kiittäen, hänen esipihoilleen ylistystä laulaen. Kiittäkää häntä, ylistäkää hänen nimeään.” Ps. 100:4


 

Live-illat

Live-illat eri seurakuntien johdolla torstaisin klo 18. Kaikki kristityt seurakunnat ovat tervetulleita järjestämään vapaamuotoisia iltoja Awake Café:n tiloissa. Illat ovat hieno tapa tutustua paikallisseurakuntiin ja toinen toisiimme! Iltoihin ovat erityisen tervetulleita sellaiset, jotka eivät tunne vielä Jumalaa ja pyrimmekin jakamaan kutsuja lähistöllä ennen illan alkua.


Awake Youth Night

Nuortenillat lauantaisin klo 17-22. Nuorten illoissa hengaillaan vapaassa ilmapiirissä, tehdään hauskoja juttuja ja pidetään lyhyt hengellinen osuus. Kohokohtana joka lauantai on HYVÄ RUOKA! Teemme myös yhteisiä reissuja hengellisiin tapahtumiin ja kesäisin vietämme tietenkin aikaa paljon ulkona.

 

Tule mukaan viettämään iltaa ja tutustumaan muihin nuoriin!


Awake Ladies – naisten brunssit ja illat

Tule rakentumaan yhdessä naisten kanssa Jumalan Sanan parissa. Luvassa myös ylistystä, tyttöjen juttuja ja hyvää ruokaa!

 

Naisten brunssi tai ilta järjestetään noin kerran kuussa perjantai-iltana tai lauantai aamupäivänä. Seuraa Awaken uutisia ja ilmoittelua tulevista tapahtumista Facebook-sivuillamme!


Pastoreiden ja vastuuvetäjien aamiainen

Pastoreiden ja vastuuvetäjien aamiainen järjestetään joka kuun ensimmäisenä torstaina klo 9:30. Tarkoituksena on rakentaa yhteyttä, evankeliointiyhteistyötä ja rukoilla yhteisten asioiden ja Lohjan puolesta. Tervetuloa mukaan!


Evankeliointi Fire-Tiimin kanssa

Teemme Awaken oman Fire-tiimin kanssa katuevankeliointia lähes viikoittain. Fire-tiimi kohtaa ihmisiä luonnollisella tavalla kaduilla Jumalan rakkauden avulla. Sadat ihmiset ovat tähän mennessä halunneet antaa elämänsä Jeesukselle. Rukoilemme myös paljon ihmisten puolesta ja olemme nähneet monien parantuvan sairauksista ja eheytyvän Jumalan voimasta.

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan kohtaamaan ihmisiä kanssamme. Voit tulla mukaan vain seuraamaan ja tutustumaan rauhassa. Monet ovat innostuneet kanssamme todistamaan Jumalan muuttavasta voimasta ja löytäneet rohkeuden kohdata ihmisiä siellä missä he liikkuvatkin, arjen keskellä ja luonnollisella tavalla!

 

Järjestämme myös evankeliointikoulutuksia ja vierailemme mielellämme seurakunnissa. Tavoitteenamme on sytyttää seurakunnat lähtemään ulos kaduille tavoittamaan ihmisiä Jumalan rakkaudella. Meitä saakin mielellään kutsua vierailuille.! 🙂


Awake Kids

Suunnitteilla ja rukouksissa on myös lastentyö, mihin otamme mielellämme mukaan uusia vapaaehtoisia! Tule kohtaamaan lapsia kanssamme lastenkaltaisesti ja heidän tavallaan. Ideoimme parhaillaan lasten ja kouluikäisten tapahtumapäivää Awakella!

 


 

Viikkokalenteri
KE klo 18
Awake Worship Night
Kaikille avoin ylistysilta
TO klo 18
Live-illat
Eri seurakunnat järjestävät vuorotellen hengellisen iltatilaisuuden torstaisin Awakella.
LA klo 17
Awake Youth
Awaken nuorten ja nuortenmielisten ilta alakerrassa. Lyhyt hengellinen osuus ja sen jälkeen iltapalaa!