Awake varustusilta ke 2.5.

Awake Fire Night Goes Christmas -Kokousilta 16.12. klo 17:00 alkaen!

Tervetuloa syttymään, voimaantumaan ja virvoittumaan Awaken Fire Night -iltaan! Aloitamme maukkaalla joulubuffetilla, jonka jälkeen ilta jatkuu ylistyksen ja tulisen sanoman parissa.

Nähdään Awakella!

Rory Kaye käynnistää Awaken Tuli-illat lauantaina 11.11. klo 18:00!

Fire Night -kokousillat käynnistyvät Awakella lauantaina 11.11. klo 18:00! Ensimmäisen Tuli-illan puhujana on vakiovieraamme Rory Kaye, kansainvälinen apostoli-evankelista, joka kiertää puhumassa eri seurakunnissa ja ilahduttaa myös laulullaan. Roryn sydämellä on varustaa kristittyjä ja hän julistaa vahvasti profetaalista sanomaa. Hän matkustaa paljon ympäri maailmaa, opettaa ja saarnaa sekä perustaa seurakuntia erityisesti saavuttamattomien kansanryhmien keskuuteen. Roryn sydämellä on myös leskien ja orpojen auttaminen sekä ihmiskaupan uhrien, kuten lapsiprostituoitujen vapauttaminen yhteistyöjärjestön kautta.

 

Jatkossa Tuli-ilta järjestetään kerran kuussa lauantaisin klo 18. Illat ovat paljon toivottuja Awaken omia kokousiltoja, jossa ylistystä, rukousta ja sanaa. Illoissa kuulemme Awaken omia evankelistoja ja opettajia sekä vierailevia puhujia Suomesta ja ulkomailta. Seuraa tapahtuma-sivua ja facebook-ilmoitteluamme ajankohdasta!

Isak Enlund Awakella torstaina 24.8. klo 19:00!

Live-illat alkavat taas torstaina 24.8. klo: 19:00!

Saamme vieraaksemme  Isak Enlundin Kalifornian Bethel-seurakunnasta. Tule vapautumaan ja virvoittumaan Jumalan läsnäolossa!

Tervetuloa!